delicious. GB Maart 2009

delicious. uk march 2009‘Eat out at home’, ‘easy food for friends’ en ‘money-saving familymeals’ zijn de thema’s in dit nummer van de Britse delicious. Al 40 jaar recept schrijfster, en al 32 jaar bestaat haar eerste boek ‘Delia’s Frugal Foods’ ‘Delia Smith‘. Haar eerste boek wordt opnieuw uitgegeven en in dit nummer een voorproefje (of terugblik) uit dit boek met een aantal familierecepten. Verder vleesrecepten van Angela Boggiano, zij praat met haar slager om zo het beste van het beste te herkennen, Richard Corrigan neemt je op culinaire tour door Dublin, met natuurlijk recepten van zijn hand, Tom Norrington-Davies maakt oude favorieten ‘ real classic British puddings’ en Simon Rimmer maakt als afsluiter weer smaakvolle vegetarische gerechten. Dit en nog veel meer in dit nummer van de Britse delicious.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)