Taste Italia Maart 2009

Taste Italia March 2009In het Britse culinaire magazine Taste Italia vertelt Ursula Ferrigno over hoe je de perfecte pasta gerechten maakt en Alvaro Maccioni laat je de ware Toscaanse keuken zien. Verder alvast ideeën voor maaltijdsoepen en recepten en kado ideeën voor moederdag. Ben je al bezig een vakantie te plannen naar Italië, dan kan je in dit nummer van Taste Italia de beste culinaire festivals van Italië bekijken en plaatsen in je agenda en leidt Taste Italia langs de beste culinaire adressen in Mantua. Als afsluiter in ‘The last bite’ een recept voor ‘Bunet al Cioccolato’, al bij het kijken naar de foto krijg je trek, nu nog maken! Dit en meer in dit nummer van Taste Italia!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*