Geurig Brood Zelfgebakken door D. von Hellerman & I Froidl

Geurig Brood Zelfgebakken - D. von Hellerman & I FroidlVers en knapperig brood uit eigen oven, wie wil dat nu niet? Allerlei soorten broodjes staan in het boekje ‘Geurig brood zelfgebakken’. Het boekje is een handleiding om op een eenvoudige manier het broodbakken onder de knie te krijgen. Het boekje is vertaald uit de Duitse taal: ‘Brot selbstgebacken’. Het boekje bevat een klein aantal foto’s en is verder voorzien van illustraties.

Titel: Geurig brood zelfgebakken
Auteur: D. von Hellerman & I Froidl
Uitgeverij: Bigot & Van Rossum
Verschijningsjaar: 1976

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.