Nagerechten Uit Alle Landen door Sigrid Press

Nagerechten Uit Alle Landen - Sigrid PressVerrassende nagerechten uit alle landen, dat wordt echt een boek om van te smullen. Sigrid Press heeft een goede samenstelling gemaakt uit de vele internationale nagerechten want een goed nagerecht is nu eenmaal de bekroning van een maaltijd. Van eenvoudig tot luxueuze nagerechten, van koud tot warme nagerechten en met of zonder alcohol. Verzin maar een nagerecht of je vindt het wel in dit boekje. Het pocketboekje bevat geen foto’s of illustraties en vaak loop de recept door op een volgende pagina, wat soms lastig is tijdens het bereiden van een nagerecht.

Titel: Nagerechten uit alle landen
Auteur: Sigrid Press
Uitgeverij: Het Spectrum
Verschijningsjaar: 1968

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.