Food Illustrated Februari 2009

Food Illustrated february 2009De recepten in deze Food Illustrated van Waitrose beginnen al goed, speciale baksels, zoals een koffie pavlova met onder andere een recept voor een walnotencrème en tiramisu truffels. De gastoma van deze maand is Gillian Clarke, zij deelt haar familierecept prei-aardappelsoep en de gastchef Allegra McEvedy van Leon maakt ook echte familie klassiekers. Verder in deze Food Illustrated allerlei goedkopere maar toch lekkere soorten vlees op een rij met verrassende recepten erbij, Annie Bell kookt Normandische gerechten en een reis naar Antartica en Brooklyn. Als hekkesluiter in dit nummer in ‘A Question of taste’ wordt acteur Neil Morrissey ondervraagt over zijn eetgewoontes. Dit en nog veel meer kan je lezen in dit nummer van Waitrose Food Illustrated.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.