Smaak 47

Smaak 47Feestelijke recepten, warme gerechten voor koude winterdagen en smaaksterren uit Vlaams-Brabant en Limburg zijn enkele onderwerpen in het trendsettend Belgisch magazine Smaak. De culinaire reis in dit nummer gaat naar Sienese Crete, de natuurlijke trots van Toscane. Verder een item over het betere buitenleven met bijbehorende recepten, de kookman maakt iets met ananas en schorseneren en meer over de foie gras van Rougie. Naast alle food onderwerpen ook veel over wijnen met onder andere de Belgische kolonie in Bordeaux en meer over malt whisky. Deze Smaak eindigt met een stap-voor-stap recept van Jeroen de Pauw voor cannelloni gevuld met kip, fijne groentjes en een pittig tomatensausje met spinazie.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.