Café Fantasia

Cafe FantasiaCafé Fantasia is de Nederlandse vertaling van ‘The Maxwell House coffee cookbook’ en bevat meer dan 300 culinaire avonturen met koffie. Culinaire avonturen met verschillende variaties op koffie als drank maar ook gerechten met koffie als ingrediënt of gerechten waarbij je goed koffie kan drinken. Het boek begint uiteraard met de geschiedenis van koffie, informatie over hoe je koffie zet en allerlei variaties op het kopje koffie. Vervolgens beginnen de recepten voor de maaltijden: met koffie bereide hoofdschotels en menu’s met goede zaken ter begeleiding van de met koffie bereide hoofdschotels en allerlei andere lekkere gerechten. Een leuk boekje als je eens wat anders met koffie wilt doen.

Titel: Café Fantasia
Uitgever: Meijer Pers

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.