Vuurvast Voor U en Uw Gast door Hendrine Siegers & Jeannet Van Waesberghe

Vuurvast Voor U en Uw Gast - Hendrine Siegers & Jeannet Van WaesbergheVuurvast voor uw en uw gast is een boekje met veel schotels die lekker in de oven kunnen, op de soepen die in dit boek staan na dan. Een groot deel van de recepten zijn gebaseerd op de Belgische keuken, de andere recepten zijn gebaseerd op de Amerikaanse en Engelse keuken. Het boekje begint met nuttige wenken en vervolgens beginnen de recepten: ‘soepen’, ‘lunch- en voorgerechten’, ‘visschotels’, ‘kip- en eendschotels’, ‘pasteien, verschillende pasteivullingen’, ‘vleesschotels’, ‘koolschotels’, ‘groenteschotels’ en ‘desserts’. De illustraties in dit boekje zijn van Marjolein Bastin.

Titel: Vuurvast voor u en uw gast
Auteur: Hendrine Siegers & Jeannet Van Waesberghe
Uitgever: Zomer & Keuning
Verschijningsjaar: 1969

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.