Culinaire Ambiance Februari 2009

Culinaire Ambiance februari 2009Het lekkerste magazine in Vlaanderen ‘Culinaire Ambiance‘ heeft in dit nummer de beste spaghetti. De recepten en tips zijn van Maria Landis, zij staat dagelijks in de keuken van de Belgische senaat. In keukenhulp de 10 weetjes over bakken in roestvrijstalen pannen, Geert van Hecke tovert de Ardense forel om tot een nieuwe hippe klassieker, de belevenissen van Philippe van den Bulck in de keuken van El Bulli, de favoriete Japanse restaurants van Culinaire Ambiance en het aroma van Zwitserland. Leuk zijn natuurlijk de doordeweekse recepten van Dirk de Prins en de recepten voor februari van Philippe van den Bulck en dit is nog lang niet alles in dit nummer van Culinaire Ambiance. Er valt echt nog veel meer te genieten in dit nummer.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.