A La Minuut door Gaston Gourmet

a la minuut gaston gourmetA la minuut is een kookboek voor een ieder die zich geen tijd gunt in de keuken. Snelle, eenvoudige recepten met een bourgondische inslag vind je in dit boekje. Gaston Gourmet, culinair journalist en bourgondiër in hart en nieren, heeft dit boek geschreven. Lukt het hem zijn kennis over te brengen op de lezers van dit boekje? Het belangrijkste wat de schrijver van de lezer verwacht is de zin om eens iets te bereiden dat voedzaam is zonder dat het een teveel aan calorieën bezorgt.

Titel: A la minuut
Auteur: Gaston Gourmet
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 1973

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.