Smaakwereld 1/2009

smaakwereld 2009 - 1Een ei heeft alles is het hoofdthema van deze Smaakwereld. Hoe je het beste ei krijgt, door eieren te gebruiken van kippen die zonder stress kunnen scharrelen. Daarnaast in 4 stappen een recept voor een gepocheerd ei en ook een recept voor roereieren met gerookte zalm, zwarte truffel en zalmkaviaar en een recept van Oeuf poche Benedicte met zwarte truffel. In de rubriek Chef! staat Lise Goeman Borgesius er met haar neus bovenop als een getalenteerde chef zijn lievelingskostje bereidt. In dit nummer maakt Erik van Loo van restaurant Parkheuvel maakt snicker met pindakaasijs en notenteuille. Verder een uitgebreide reportage over de eerste biologische snackbar ‘Natuurlijk Smullen‘ in Amsterdam. Verder in ‘culinair erfgoed’ de aardappel, het jonge talent maakt een snoepreisje naar confiserie Rens Joosen in Oosterhout en meer over de Nederlandse likeuren. Ook dit nummer van Smaakwereld staat weer boordevol interessante wetenswaardigheden rondom eten en drinken!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.