Jamie Magazine 2

Jamie Magazine issue 2 maart/aprilWerd eerst aangekondigd dat de eerste 3 nummers van Jamie Magazine alleen bij de Britse boekhandelketen WHSmith, al snel lag de eerste editie bij verschillende Nederlandse boekhandels en nummer 2 ligt zelfs al een dag nadat het in Groot-Brittannië in de schappen ligt bij ons in de rekken. Over populair gesproken? Of toch te weinig verkocht en het een hit maken in Nederland? Dat is de grote vraag, maar toch leuk blijft ook het tweede nummer van Jamie Magazine!

Het tweede nummer van Jamie Magazine is een kredietcrisis special met meer dan 120 recepten om te overleven en om je goed te voelen. Er wordt een kijkje genomen bij Hotel du Midi en het bijbehorende restaurant Barattero. Natuurlijk zijn er recepten ontfutseld van de chef. Verder ook een gesprek met Stephane Reynaud, auteur van het kookboek ‘A propos bisto’, ook hij laat je proeven van een aantal van zijn recepten, Griekse recepten van Andy Harris en recepten met varkensvlees van Jamie Oliver zelf. Verder een kijkje in Kaapstad en Thailand. Als hekkesluiter in ‘the last bite’ een column van Nora Sands, de dinnerlady uit het tv-programma Jamie’s school dinners. Dit is lang niet alles, verder veel recepten op de ‘monthly menu’ poster en heel veel artikelen om lekker culinair te lezen.

Hieronder kan je alvast bladeren in deze Jamie Magazine!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Jamie Magazine 2

  1. Niet te geloven, maar waar, ook op Texel in de scappen van de boekhandels gesignaleerd. Ik heb nu een abonnement voor 2 jaar, ben ik er zeker van dat ik hem krijg. Hier op Texel wil het nog al eens gebeuren dat iets zomaar weer verdwijnt.

  2. Het moet niet gekker worden 🙂 ! En het nieuwe nummer ligt al best snel na verschijnen in de schappen. Trouwens in de Jamie stond dat het magazine ook in België te koop is maar daar heb ik het nog niet zien liggen, zelfs niet bij IMS (international magazine store). Wie weet volgt het snel !

    1. Hoi,

      Zelf heb ik Jamie gezien bij de Bruna op Utrecht Centraal en bij Readshops in Veenendaal en Doorn en een gewone boekhandel in Veenendaal. Op sites zijn ze nergens te vinden!

      Gr. Anja

Reacties zijn gesloten.