Brood Bakken door L.G. Oombert

Brood Bakken - L.G. OombertBrood bakken is een boekje voor beginners en gevorderden en is geschreven door een docent in het bakkersvak. De schrijver, L.G. Oombert, weet dus waar hij het over heeft. Bij elk brood recept staat in een illustratie in stappen hoe je het brood moet bereiden. Handig van deze illustraties is dat je duidelijk ziet hoe bepaalde broodje gevouwen of opgerold moeten worden. Het boek is voorzien van een aantal foto’s en illustraties van Frans de Bont. Een leuk boekje wat op een duidelijke manier uitlegd hoe een geurend broof of lekkere broodjes op tafel zet.

Titel: Brood bakken
Auteur: L.G. Oomen
Uitgever: Uitgeverij Helmond

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.