Libelle Proeven

 Libelle proeven februariOuderwets lekker koken met dit nummer van Libelle Proeven. Recepten met melk, creatieve recepten met kool, citrus recepten, stap voor stap groente tempura maken , knollen & wortels en klassiekers nieuwe stijl zijn enkele recept-thema’s die in dit nummer te lezen zijn. Nieuw vanaf deze Libelle Proeven ‘Mijn recept is beter!’, hierin kookt een lezeres haar gerecht en moet het opnemen tegen tv-chef Albert Verdeyen. In ‘Proeven op reis’ schuift Libelle aan tafel in Thailand en in ‘Beroepsgeheim’ verteld Dirk Cornelis over Ganda ham de uitsmijter in dit nummer is een interview met groentekok Frank Fol. Naast al deze recepten en andere rubrieken alle nieuwtjes op shopping, food en kookboek gebied.

Neem hieronder een voorproefje

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*