Koken Met Fijne Kruiden door Edda Meijer Berkhout & Jonny Behm

Koken Met Fijne Kruiden - Edda Meijer-Berkhout & Jonny BehmHet kookboek ‘koken met fijne kruiden’ is verschenen in de tijd dat de kruiden erg populair in de keuken zijn geworden. Het boekje begint met een duidelijke uitleg over kruiden en specerijen. Hoe kan je de kruiden zelf kweken, oogsten en bewaren bijvoorbeeld. Daarna volgen de recepten die snel en makkelijk te bereiden zijn. Maak met dit boek kennis van de subtiele en scherpe aroma’s van kruiden en specerijen.

Titel: Koken met fijne kruiden
Auteur: Edda Meijer-Berkhout & Jonny Behm
Uitgever: Elsevier
Verschijningsjaar: 1981

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.