In De Keuken Der Donaulanden

In De Keuken Der DonaulandenIn de keuken der Donaulanden is een deel uit de serie ‘Uit eten in de wereld’ van Parool/Life. Dit boekje bevat typische recepten van de landen rondom de rivier de Donau. Deze rivier stroomt door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije, Roemenië, Moldavië en Oekraïne. Deze landen leveren dan ook een grote variëteit aan gerechten. De recepten zijn ingedeeld in ‘soepen en voorgerechten’, ‘brood en knoedels’, ‘vis’, ‘gevogelte’, ‘vlees’, ‘stoofschotels en goelasj’, ‘groenten’, ‘salades’ en ‘desserts’. Elk recept heeft zijn originele benaming behouden en er onder is de Nederlandse vertaling geschreven.

Titel: In de keuken der Donaulanden
Uitgever: Parool/Life

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.