2e Serie Mijn Restaurant


Vanaf dinsdag 3 maart start rond 20:35 op het Belgische VTM met de serie ‘Mijn Restaurant’. Anders dan het Nederlandse Mijn Tent is Top van RTL worden in Vlaanderen de plaatsen, de panden en koppels al bekend gemaakt op de site van Mijn Restaurant. In Turnhout starten Chris en Wendy, twee dertigers uit Mechelen hun restaurant, de twintigers Ann en Tom starten in Sint-Truiden, veertig-plussers Ben en Dominique in Sint-Niklaas, het jongste koppel Claudio en Gaelle in Kortijk en de zussen Rebekka en Deborah in Diest. Op de site kan je al de foto’s zien van de restaurants en lees je waar je het zo’n beetje kan vinden. Vanaf 3 maart zal de site ook verder gevuld worden met korte video’s. Natuurlijk zijn de kandidaten al lang bezig maar, op 3 maart begint voor de kijker de afvalrace die zal leiden naar de winnaar van Mijn Restaurant!

Klik hier voor de video!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.