Eenvoudige Dineetjes door Carla Lee

Eenvoudige Dineetjes - Carla LeePlan je een etentje met vrienden, of een etentje zomaar met zijn tweeën en wil je dit op eenvoudige wijze bereiden? Dit boekje heeft allerlei uitgewerkte ideeën: van samenstelling van het menu, de afwisseling van licht en zwaarder verteerbare gerechten en hoe je het diner zo kan laten verlopen dat je niet te lang in de keuken hoeft te staan. Een leuk boekje met net dat beetje meer qua gerechten.

Titel: Eenvoudige dineetjes
Auteur: Carla Lee
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 1973

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.