Luitingh’s Groot Magnetron Kookboek

Luitingh's Groot Magnetron KookboekLuitingh’s groot magnetron kookboek is een vetaling van ‘Good Housekeeping complete microwave kookboek’. Het boek bevat allerlei informatie over de magnetron en het bereiden van maaltijden met behulp van de magnetron. Welk keukengerei heb je bijvoorbeeld nodig? Wat is de kooktechniek van de magnetron? en hoe kan je bestaande recepten aanpassen voor gebruik in de magnetron? Dit zijn zomaar enkele vragen die in dit boek beantwoordt worden. Vervolgens beginnen de verschillende recepten die uiteraard in de magnetron bereidt worden. Het zijn ongeveer 150 recepten, die speciaal voor de magnetron zijn ontwikkeld.

Titel: Luitingh’s groot magnetron kookboek
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 1985

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)