EasyCook

EasyCookEasyCook heeft als thema ‘koken met een budget’. Met leuke ideeën voor doordeweekse keuken, die goedkoop zijn en hoe je kliekjes opnieuw kan gebruiken.

Allerlei lekkere cakes, een duidelijk recept om zelf je brood te bakken en een goed recept waarmee je tig verschillende koekjes kan maken. Weer een leuk nummer om allerlei ideeën in op te doen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “EasyCook

  1. Ik heb een abonnement op Easy Cook, maar op de 1 of andere manier lukt het ze niet om het magazine op tijd af te leveren, en zo gebeurt het nog al eens dat ik helemaal niets krijg. Ik denk ook niet dat ik mijn abonnement zal verlengen als het zo moet. Maar nu heb ik wat anders gevonden om aan het blad te kopen. Bij TNT post kan je het blad gewoon bestellen voor een redelijke prijs en binnen 2 werkdagen ploft ie op je mat. Geen bezorgkosten. Is dat top of is dat top????