Diepvriezen door Rosa Cornelissen

Diepvriezen - Rosa CornelissenIn 1973 werd de diepvries in huis een normaal goed. Om dit ‘nieuwe’ apparaat goed te kunnen gebruiken zijn er tientallen boekjes verschenen, waarvan ‘Diepvriezen’ van Rosa Cornelissen er een van is. Hoe kan je de producten invriezen, wat is de bewaartijd, hoe moet je het ontdooien en hoe kan je het daarna bereiden. Ook nu kan dit boekje erg handig zijn, koop bijvoorbeeld nu een grote voorraad groente, vis of vlees in de reclame en bewaar het tot je het nodig hebt.

Titel: Diepvriezen
Auteur: Rosa Cornelissen
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 1973

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.