Patisserie & Desserts 12

Patisserie & Desserts 12In alweer het twaalfde nummer van Patisserie & Desserts een verslag van de wedstrijd ‘de lekkerste bonbon van Nederland’ met foto’s van de top 3 en winnaar van de publieksprijs bonbons, de recepten van de bonbons blijven het geheim van de chocolatier. Meer informatie over spelt en het recept voor van de Bisschopsmolen uit Maastricht. Ook wordt er in dit nummer een kijkje genomen op de grootste kermis van België, de Sinksenfoor, en natuurlijk zijn de zoete lekkernijen het middelpunt van de zoektocht. Jeroen van Oijen van Culiversum bekijkt de klassiekers opnieuw en geeft er zijn eigen wendig aan. Als afsluiter in dit magazine neemt Patisserie & Desserts een kijkje in het Zwitserse Zürich. Waar kan je in Zürich de lekkerste patisserie halen? Dit en nog veel meer in nummer 12 van Patisserie & Desserts.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.