Gegrilleerd door C.H. van Donselaar Dijksterhuis

Gegrilleerd - C.H. van Donselaar-DijksterhuisHet boekje gegrilleerd heeft de bedoeling om iedereen de de grill gebruikt, vertrouwd te maken met de techniek van het grilleren en met de smaak van enige honderden gegrilleerde gerechten, aldus de inleiding van dit boekje. Het boekje heeft recepten voor ‘snacks en quicks’, ‘ alle lekkers op een stokje’, ‘eiergerechten’, ‘van vlees gevormd’, ‘vlees onder de vlammen’, ‘vis in allerlei vorm’, ‘kiplekker’, ‘groentegerechten’, ‘met aardappelen gemaakt’, ‘verrassingen met vruchten’ en ‘ook zoet smaakt “gegrilleerd” goed’. Een keur aan recepten dus. Een aantal recepten zijn voorzien van een zwart-wit foto van het eindresultaat.

Titel: Gegrilleerd
Auteur: C.H. van Donselaar-Dijksterhuis
In opdracht van: VEG-Gasinstituut

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.