Het Moerman Dieet door Else Wannee Immerzeel

Het Moerman Dieet - Else Wannee-ImmerzeelHet Moerman dieet is een voedingspatroon van dr. Moerman dat gericht is op de weerstand van het lichaam te verhogen. Behalve voor zieken is dit dieet volgens dit boekje ook geschikt voor een ieder mens die gezond wil blijven. Het boekje begint met de voedingsvoorschriften bij de Moerman-therapie, wat zijn de noodzakelijke voedingsmiddelen welke je dagelijks dient te gebruiken. Vervolgens vind je veel informatie over de toegestane producten en de bijbehorende recepten. Else Wannee is zelf voedingadviseuse en houdt zich al jaren bezig met gezonde voeding en een gezonde manier van leven.

Titel: Het Moerman dieet
Auteur: Else Wannee-Immerzeel
Uitgever: Ankh-Hermes bv
Verschijningsjaar: 1981

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.