Heerlijk Italiaans Koken

Heerlijk Italiaans Koken Italiaans koken met AldiNa het ‘Heerlijk Aziatisch kookboek van Aldi ligt nu bij de Aldi in de schappen het kookboek ‘Heerlijk Italiaans koken’ in de schappen voor 3,99 (zolang de vooruit strekt). Met het Aldi kookboek heb je een kookboek in huis met maar liefst 50 recepten uit de Italiaanse keuken. De producten zijn voor een groot deel allemaal bij de Aldi te koop en voor de prijs hoef je dit kookboek niet te laten liggen. Het boek bevat allerlei soorten recepten, van voor- tot nagerecht en snacks. Net als het vorige deel bevat dit kookboek ook 5 hoofdstukken: ‘oh zo snel’, ‘door de week’, ‘van alles en nog wat’, ‘wereldberoemd’ en ‘neem je tijd’. Niet alle recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Elk hoofdstuk begint met informatie over een typisch Italiaans ingredi├źnt en wordt afgesloten met een menusuggestie met de recepten uit het betreffende hoofdstuk. Verder zijn alle recepten voorzien van een indicatie van de bereidingstijd en het aantal personen waarvoor dit gerecht gemaakt is. Een groot aantal recepten zijn tevens voorzien van een wijnsuggestie en anders wel voorzien van een handige tip. Het kookboek is een kleurrijk boek met makkelijke recepten die echt iedereen kan maken.

Titel: Heerlijk Italiaans Koken
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Aldi

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.