Een Dagje Ouder door Martje Bakkers

Een Dagje Ouder - Martje BakkersEen dagje ouder is speciaal geschreven voor mensen die bezoek ontvangen, en die met beperkte mogelijkheden toch in korte tijd een paar hartige hapjes willen klaarmaken. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld wonen in serviceflat of bejaardentehuis. Daarnaast heeft de schrijfster van dit boek gedacht aan speciale dieetwensen, veel van haar recepten kunnen dan ook in een zoutarm, vetarm en suikervrij dieet worden gepast.

Titel: Een dagje ouder
Auteur: Martje Bakkers
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 1984

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.