Koken in 15 Minuten door Paul Burckhardt

Koken in 15 Minuten - Paul BurckhardtKoken in 15 minuten is geschreven door de Zwitserse schilder Paul Burckhardt en is een handleiding voor de ongeoefenden en dan speciaal voor alleenwonenden, jonge echtparen en alle anderen, die snel en zonder veel moeite eenvoudige gerechten in een-persoons porties willen bereiden. Het boekje is ingedeeld in ‘soepen’, ‘rijstgerechten’, ‘macaroni en spaghetti’, ‘groenten’, ‘sla’, ‘omeletten’, ‘desserts’, ‘vleeschlooze menus’, ‘vleeschgerechten’, ‘visch’ en ‘thee en koffie’. De illustraties in dit boekje zijn van de auteur zelf. Het boekje is vertaald in het Nederlands door journalist Pieter van der Valk.

Titel: Koken in 15 minuten
Auteur: Paul Burckhardt
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 1940

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)