Gezellig Eten in Nederland door Wina Born

Gezellig Eten in Nederland - Wina BornVoor Gezellig eten in Nederland heeft culinair journaliste Wina Born ruim 50 restaurants op een rij gezet en voorzien van een beschrijving, prijsindicatie en andere nuttige informatie. Jammer van dit soort boeken is dat de gegevens nooit up to date kunnen blijven. Hoeveel restaurants zullen nog bestaan uit dit boekje, kloppen de adresgegevens nog wel? Het telefoonnummer is al helemaal niet meer goed en de prijsindicatie is nog in guldens (en denk dan nog eens aan de inflatie). Leuk is het wel om te lezen welke gerechten eind jaren zeventig, begin jaren tachtig populair waren in de genoemde restaurants.

Titel: Gezellig eten in Nederland
Auteur: Wina Born
Uitgever: Boek Promotions bv
Verschijningsjaar: 1980
In opdracht van: Diners club Benelux

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.