Veel Lekkers Uit China! door Ching He Huang

Veel lekkers uit ChinaHet boek ‘Veel lekkers uit China’ van Ching-He Huang is gebasseerd op het BBC programma ‘Chinese food made easy‘. Het boek is ingedeeld in ‘favoriete afhaalgerechten’, ‘pittige gerechten uit Sichuan’, ‘dumplings, dim sum en noedels’, ‘vis, schaal- en schelpdieren’, ‘street food’, ‘feestelijke gerechten voor familie en vrienden’, ‘desserts en dranken’ en ‘bijgerechten’. Naast alle recepten vind je door dit boek allerlei wetenswaardigheden over de Chinese keuken, de kooktechniek, wat er in je voorraadkast hoort te staan en uitleg over de gebruikte ingrediënten. Een aantal recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. De gebruikte ingrediënten kan je goed verkrijgen in de supermarkt en sowieso in de toko. De recepten en allerlei handige tips kan je ook nalezen op de site van ‘Chinese food made easy‘, de bijbehorende video’s werken helaas niet buiten de UK. Veel lekkers uit China is een boek voor iedereen die eens zelf Chinees wil maken en niet weer naar de afhaalchinees wil gaan.

Titel: Veel Lekkers Uit China!
Auteur: Ching-He Huang
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2009

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.