Van Achterpoot tot Zwezerik door Anton Van Der Vorst

van achterpoot tot zwezerik anton van der vorstIn dit kookboekje wordt over de bereidingswijze geschreven van orgaanvlees en andere vleessoorten. Onder andere 12 recepten over hamschijf of hibs, 10 recepten over kalfsschenkel, 17 recepten over rund-, kalfs- of varkenstongen, 28 recepten over lever en paté, 16 recepten over zwezerik en 16 recepten van het platteland met onder andere niertjes, runderhart, milt, uierboord, merg en hersenen. Het boekje bevat de algemene bereidingswijze van de verschillende vleessoorten en variaties er op. Het is een kookboekje voor diegene die eens wat anders dan alleen het bekende werk op tafel wil zetten.

Het boekje is tot standgekomen naar een idee van het Nationaal Reumafonds en de Vleeschmeesters. Het boekje is destijds onder andere gegeven aan de collectanten van het Reumafonds.

Titel: Van Achterpoot tot Zwezerik
Auteur: Anton van der Vorst
In opdracht van: Nationaal Reumafonds en Vleeschmeesters

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.