Olive Maart 2009

Olive magazine maart 2009Koken in het seizoen, 75 seizoensgebonden recepten in dit nummer van Olive magazine. 10 Leuke ideeën om eens wat anders in je broodtrommeltje te doen dan een boterham met kaas, 3 manieren met boerenkool en 10 recepten met worst. Wil je weten wat de nieuwe regels zij om dit jaar goedkoper en toch groener te eten en drinken? Olive heeft ze op een rij gezet. Verder de vijf goedkoopste steden van de wereld om je culinair te laten verwennen en Terry Durack verteld in zijn column wat de regels zijn van ‘de tip’ bij je diner. Kortom een nummer waar weer veel in te lezen en uit te maken valt.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.