Koken Met Brand Bier

Koken Met Brand BierKoken met bier schijnt ook nu weer een trend te worden, maar in 1990 werd er ook al lustig gekookt met bier. Bierbrouwer Brand heeft in die tijd een kookboek uitgegeven met allerlei recepten met als hoofdingrediƫnt hun eigen Brand bier. Snacks, soepen, lunchgerechten, visgerechten, kipgerechten, vleesgerechten, wildgerechten en nagerechten, alles kan bereid worden met Brand Bier. Elk gerecht in dit boekje is voorzien van een foto van het eindresultaat.

Titel: Koken met Brand bier
Verschijningsjaar: 1990
In opdracht van: Koninklijke Brand Bierbrouwerij bv

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.