Fondue en Barbecuerecepten door Els van Limburgh Boot & Kathinka de Monchy Jiskoot

Fondue- en Barbecuerecepten - Els van Limburgh-Boot & Kathinka de Monchy-Jiskootgezellig fonduen in de winter of barbecuen op een warme zomerdag. In dit kookboek vind je allerlei recepten, idee├źn en tips voor een gezellige fondue- of barbecuefeestje. Je vindt in ditkookboek recepten voor kaasfondue, chocoladefondue, vleesfondue, sausen voor bij de vleesfondue, recepten voor de barbecue en barbecuesausen. Met dit kookboek kan je dus een perfecte barbecue of fondue-avondje organiseren.

Titel: Fondue- en barbecuerecepten
Auteur: Els van Limburgh-Boot & Kathinka de Monchy-Jiskoot
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 1966

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.