Mexicaans Koken

Mexicaans KokenWil je je verdiepen in de Mexicaanse keuken dan is het boekje ‘Mexicaans koken’ een leuk kookboek om te lezen, en natuurlijk om recepten uit te proberen. Mexicaans koken is ingedeeld in ‘voorgerechten en salades’, ‘sauzen’, ‘soepen’, ‘tortillas en gerechten met tortillas’, ‘verrassende Mexicaanse vleesgerechten’, ‘gerechten met gevogelte’, ‘vis en schaaldieren’, ‘groenten, bonen en rijst’ en ‘nagerechten’. Dit boekje biedt dus een gevarieerde blik op de Mexicaanse keuken.

Titel: Mexicaans koken
Uitgever: Imprint Produkties
Verschijningsjaar: 1986

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.