Herman den Blijker bij van der Vorst ziet sterren

plaatjeWil je eens de andere kant van Herman den Blijker zien. In het RTL pogramma ‘Van der Vorst ziet sterren’ gaat Peter van der Vorst op bezoek bij Herman den Blijker thuis. Hoe ziet zijn zoontje Mats eruit en meer zie je uit het dagelijks leven van Herman den Blijker. Net als in andere reportages die Peter van der Vorst maakt weer een andere kant van een bekende Nederlander. Zeker van een bekende Nederlander die bijna elke dinsdag wel zijn opwachting maakt met weer een ander kook/ horecaprogramma bij RTL.

Van der Vorst ziet sterren‘ met Herman den Blijker wordt vrijdag 20 februari uitgezonden rond 22:00 op RTL4

Klik op het plaatje Herman in bij de vorst ziet sterren voor de promo.
Of de gehele uitzending. Herman in bij de vorst ziet sterren

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Herman den Blijker bij van der Vorst ziet sterren