BBC GoodFood Maart 2009

bbc goodfood 2009 maart‘Eat well for less’, oftewel ‘eet goed voor minder’ is waar dit nummer van BBC GoodFood helemaal over gaat. Veel recepten met ingredi├źnten die niet duur zijn en waarvan het eindresultaat gewoon lekker en gezond is. Wat zijn de top 10 recepten waarop gezocht wordt op de site van GoodFood. Gregg Wallace laat zien welke producten nu echt in het seizoen zijn. Slim met je geld omgaan door je kliekjes lekker te gebruiken, simpele soepen te maken en wat je kan doen met goede diepvries vis. Denis Cotter is ‘the modern vegetarian’, en hij heeft natuurlijk moderne vegetarische recepten bedacht. Auntie Sara maakt met de kids iets lekkers voor moederdag. Zoals altijd eindigt GoodFood met allerlei recepten die je misschien al hebt gezien op de Engelse tv!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.