Sausen en Sausjes door Sonia Allison

Sausen en Sausjes - Sonia AllisonVind je het ook lastig om een saus te verzinnen bij een groente- of vleesgerecht? In het boek ‘Sausen en sausjes’ van Sonia Allison kan je heel veel inspiratie opdoen voor de lekkerste sausen. Aanbod komen ‘eenvoudige witte sausen’, ‘klassieke witte sausen’, ‘klassieke bruine sausen’, ‘sausen op eibasis’, ‘botersausen’, ‘botermengsels’, ‘barbecuesausen’, ‘klassieke Italiaanse sausen’, ‘diverse pikante sausen’, ‘snelle sausen’, ‘slasausen’ en ‘zoete sausen’. Je kan het dus niet zo gek verzinnen of je vindt het sausje wel in dit boek. Elk hoofdstuk wordt vooraf gegaan door een duidelijke uitleg over de betreffende saus. Het boek is opgesierd met een aantal kleurenfoto’s en veel illustraties.

Titel: Sausen en sausjes
Auteur: Sonia Allison
Uitgever: Uitgeverij Helmond
Verschijningsjaar: 1973

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.