One Man Show Ferran Adria in Amsterdam

plaatjeOp 9 april zal Ferran Adria vertellen over zijn wereld, zijn manier van werken, zijn El Bulli, en zijn nieuwste boek wat in april in een Nederlandse vertaling zal verschijnen bij Kosmos Uitgevers. Het evenement zal plaatsvinden in het fameuze NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, wat onderdeel is van de internationale hotelketen NH Hoteles die op culinair gebied nauw samenwerkt met de Spaanse topkok. Het programma luidt als volgt:

19.00 uur: deuren open
20.00 – 21.15 uur: Ferran Adrià vertelt
21.30 – 22.30 uur: Ferran Adrià signeert

Wil je er ook bij zijn? De kaarten kosten 15,00. Wil je ook het boek erbij dan zijn de kosten 60,00 (dan kan je direct je exemplaar ter plekke laten signeren!) Kaarten voor deze bijzondere en unieke oneman-show zijn te koop via M-Visible. Bel 020-4353010 (tijdens kantooruren) of mail naar tickets @ m-visible.nl om kaarten te bestellen.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.