Omeletten, Flensjes, Pannekoeken door L.S. Verlooy

Omeletten, Flensjes, Pannekoeken - L.S. VerlooyAlle recepten voor omeletten, flensjes en pannekoeken zijn verzameld in dit boekje. Eerst wordt je ingewijd in de geheimen van een goede omelet, flensje of pannenkoek. Vervolgens krijg je een aantal basisrecepten en daarna begint het echte werk met recepten voor ‘omeletten met vlees’, ‘omeletten met gevogelte en wild’, ‘omeletten met vis, schaal- en schelpdieren’, ‘omeletten met groenten’, ‘verschillende groenten’, ‘zoete omeletten’, ‘zoete flensjes’, ‘hartige flensjes’, ‘pannenkoeken’ en ‘sausjes’. Met dit boekje kan je dus eens wat anders op tafel zetten dan de eeuwige uitsmijter.

Titel: Omeletten, flensjes, pannenkoeken
Auteur: L.S. Verlooy
Uitgever: Het Gouden Spoor
Verschijningsjaar: 1960

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.