Kruiden & Specerijen door Constant Boshouwers

Kruiden & Specerijen - Constant BoshouwersKruiden & specerijen is verschenen in de serie ‘Wina’s Culinaria’ en is geschreven door Constant Boshouwers. Naast informatie over kruiden en specerijen vind je in dit boekje een keur aan recepten waarbij kruiden en specerijen natuurlijk een belangrijke rol spelen. De kruiden en specerijen worden duidelijk beschreven, wat is hun afkomst, wat deed men er in de geschiedenis mee en wat handige tips om ook een te proberen met bepaalde kruiden. Het boekje bevat enkele kleurenfoto’s van de kruiden en gerechten, verder wordt het boekje vooral opgesierd door illustraties.

Titel: Kruiden & specerijen
Auteur: Constant Boshouwers
Uitgever: Zomer & Keuning
Verschijningsjaar: 1979

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.