Cocktailboekje door Jouke Eekma

Cocktailboekje - Jouke D.T. EekmaIn dit boekje wordt eigenlijk niet gekookt, maar worden er de beste cocktails bereid. Schrijver Jouke Eekma heeft met zijn jarenlange ervaring in de internationale hotellerie een gedegen kennis van het mixen van drankjes. In dit boekje vind je ‘apertiefs’, ‘all day cocktails, ‘after dinner cocktails’, ‘long drinks’, ‘punches’, ‘flips’ en ‘party drinks’. Een groot arsenaal drankjes die je nu ook zelf thuis kan bereiden.

Titel: Cocktailboekje
Auteur: Jouke Eekma
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 1973

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.