Lekker Leven 2/2009

lekker leven februari 2 2009Lekker Leven maakt in dit nummer een reis langs 14 landen. Zo maken 3 lezers hun authentieke recepten uit respectievelijk Surinaamse roti alubhari en gekookte eieren met marsala, Chinese zoetzure visfilet en Poolse golabkhi. De andere recepten zijn grenzeloos voordelig en hebben allemaal kip als ingrediënt. In Alles Kids maakt Karin ook een wereldreis en heeft allerlei weetjes over wat de dieren allemaal eten. Als afsluiter in deze Lekker Leven een stoofpot voor Carneval. Het magazine Lekker Leven is gratis verkrijgbaar bij Super de Boer.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.