Koken Voor Twee door Maja Krans

Koken Voor Twee - Maja KransComplete menu’s voor gewone en feestelijke maaltijden voor twee personen. Schrijfster Maja Krans heeft pasklare menu’s voor twee, recepten die met zorg en smaak zijn samengesteld. De menu’s zijn ingedeeld in de jaargetijden. Verder vind je handige tips voor keukenapparatuur, de inkoop en het vormen van een voorraadje in dit boek. Het boek bevat geen foto’s, her en der zijn wel een aantal illustraties te vinden. De illustraties in dit boek zijn van Marjolein Bastin.

Titel: Koken voor twee
Auteur: Maja Krans
Uitgever: Zomer & Keuning
Verschijningsjaar: 1982

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.