Groot Europees Kookboek

Groot Europees KookboekGroot Europees kookboek is een boek om de herinneringen aan de vakantie nog levendig te houden, herinnering aan het andere eten. In dit boekje vind je recepten uit de Europese landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Joegoslavië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Spanje, Turkije, Zweden en Zwitserland. Elk land is ingedeeld in een eigen hoofdstuk en wordt vooraf gegaan door een korte introductie van de betreffende keuken en de eetgewoontes van het betreffende land. Het boek bevat geen foto’s maar is wel voorzien van enkele illustraties.

Titel: Groot Europees kookboek
Uitgever: Phoenix
Verschijningsjaar: 1989

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.