Kruiden Voor De Keuken

Kruiden Voor De Keuken Kruiden zijn onmisbaar in de keuken en wat het is erg handig als je de kruiden in je eigen tuintje kan kweken. Het boekje ‘Kruiden voor de keuken’ behandeld het zaaien, oogsten en gebruiken van de meest gebruikte kruiden in de keuken. De kruiden worden genoteerd met zowel de Nederlandse als Latijnse naam en verder staat er duidelijk in wanneer je het kan zaaien, hoe lang het duurt voor dat je wat kan zien groeien, hoe hoog het kan worden, wat de kleur is van de bloemen, hoe je het kan oogsten, opmerkingen en gebruik. Alle kruiden zijn voorzien van een zwart-wit foto.

Titel: Kruiden voor de keuken
Uitgever: Thieme

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.