Kaassnacks

Kaassnacks300 recepten voor de lekkerste kaassnacks voor bij de borrel, op een feestje, tussen de middag, na de sport, op een kinderpartijtje, na de tv, onderweg, op school of na het werk. De meeste recepten voor kaassnacks vind je in dit boekje wat is uitgegeven in opdracht van het Nederlands Zuivelbureau. Welke Nederlandse kaassoorten vormen de basis voor de 300 recepten? Waar kan je het op, in of tussen doen? Welk versiergereedschap heb je nodig en hoe kan je de snacks af maken? Dat zijn vragen die eerst beantwoord dienen te worden. Vervolgens beginnen de recepten ingedeeld in ‘borrelsnacks’, ‘feestsnacks’, ‘tussen de middag of tussendoorsnacks’, ‘treksnacks’ en ‘verrassingssnacks’. Genoeg inspiratie vind je in dit boekje om eens een snack met kaas op tafel te zetten.

Titel: Kaassnacks
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 1986
In opdracht van: Het Nederlands Zuivelbureau

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.