Echte Vrouwen Koken Anders

Echte vrouwen koken anders‘Echte vrouwen koken anders’ is een boekje met allerlei verzamelde teksten van bekende schrijvers die over bijzondere kookavonturen hebben geschreven. De schrijvers zijn in de meeste gevallen vrouw en anders heeft een vrouw wel de hoofdrol in het stukje.

De samenstelster van het boekje, Erdmute Klein, heeft passages geselecteerd uit ‘Rode rozen en tortilla’s’ van Laura Esquivel, ‘Zielespijs en wat er verder te ter tafel komt?’ van Ethel Portnoy, ‘Het kookboek van Alice B. Toklas’ van Alice B. Toklas, ‘Literair kookboek’ van Aya Zikken, ‘Blauw van jou: de kunst van het inmaken’ van Debby Bull, ‘De pastakoningin’ van Maria Orsini Natale, ‘Prins der getijden’ van Pat Conroy, ‘Chocola’ van Joanne Harris, ‘M’n liefje, m’n duifje’ van Roald Dahl en ‘Vlees’ van Christine Leunens.

Een boekje met een verscheidenheid aan verhalen en een verscheidenheid aan schrijvers maar met een liefde, liefde voor koken!

Titel: Echte Vrouwen Koken Anders
Auteur: Erdmute Klein
Uitgever: Byblos
Verschijningsjaar: 2004

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.