Albert Heijn kookserie: Gehaktbal & Zo

kookserie eten met plezier gehaktbal & zoHet vierde deel van de kookserie ‘Eten met Plezier’ gaat helemaal over gehakt. Dus woensdag gehaktdag is niet meer, maar ook op andere dagen kan je best van een chique gerecht, welke als hoofdingrediënt gehakt heeft, genieten. Ingepakt gehakt, burgers & ballen en lekker los, variatie genoeg dus met gehakt. het boekje begint met de soorten gehakt die bij Albert Heijn verkrijgbaar is en eindigt met een aantal gehakttips en geheimen. Ook in dit deel zijn alle recepten voorzien van een foto van het eindresultaat en zijn sommige recepten geheel geïllustreerd door Yvette van Boven. Gehaktbal & zo is voor 3,99 verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Titel: Kookserie eten met plezier: Gehaktbal & zo
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Albert Heijn

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.