Die Brave Gehaktbal

Die Brave GehaktbalWie kent de slogan ‘woensdag, gehaktdag’ nog? Vroeger was het heel normaal elke woensdag een gehaktbal op tafel te zetten. In het boekje ‘Die brave gehaktbal’ zijn er allerlei recepten met variaties met gehakt verzameld om zo weer eens een verrassing op tafel te zetten. Het boekje is ingedeeld in ‘gehaktbroden en pat├ęs’, ‘hamburgers en sandwiches’, ‘soepen’, ‘gehaktballen bij de vleet’, ‘van alles in-het-pannetje’, ‘ doe meer met deeg’ en ‘Middellandse Zee-gerechten’. Volop variaties met gehakt dus, ruim 200 recepten! De recepten zijn afkomtig uit ‘The new hamburger cookbook’ van Metta C. Roate’ en zijn vertaald, herzien en aangevuld door Wina Born.

Titel: Die brave gehaktbal
Uitgever: Meijer Pers
Verschijningsjaar: 1967

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.