Albert Heijn Kookserie: Pasta Mama

kookserie eten met plezier pasta mamaDeel 3 in de kookserie ‘Eten met Plezier’ heeft als thema pasta. Geribbelde pasta, gedraaide pasta en gevulde pasta zijn de hoofdstukken in dit boek. Geribbelde pasta’s zijn de korte pastasoorten, gedraaide pasta de lange pastasoorten en gevulde pasta spreekt al voor zich. Elk recept is voorzien van een foto van het eindresultaat, sommige receptteksten zijn grappige illustraties van Yvette van Boven. Het boekje eindigt met allerlei informatie over pasta en de ingredi├źnten die je vaak gebruikt in de pastasauzen. Pasta Mama is een grappig boekje wat voor 3,99 verkrijgbaar is bij Albert Heijn.

Titel: Kookserie eten met plezier: Pasta Mama
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Albert Heijn

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.